Pain

Har det kämpigt med min rygg. Skottade snö i helgen för att sätta fart på våren lite. Låg sedan i feber måndag och tisdag och sedan onsdagen har jag haft svårt att röra mig normalt. Vissa rörelser med höger ben gör så ont i höften eller ryggen. Har inte varit tal om att jag skulle ha klarat av att länka, suck. Det här bara måste gå om FORT.
Fredagen närmar sig och det skall bli så skönt. Mina föräldrar skall bjuda oss ut på stans bästa restaurang. Det blir gott! Barnen får busa och ha det trevligt hos grannarna istället. Det är så underbart med goda vänner som ställer upp. På lördag bjuder vi sen föräldrarna hit på middag. De ska nämligen flytta "söderut" nästa vecka igen och barnen måste ju också få chans att umgås med dem. Måste passa på att använda pappas ingenjörs hjärna till ett par projekt vi har på gång, förrän han åker i väg.

Funderar faktiskt lite på att ändra på min blogg till en matblogg i liten skala.
Vår vardagsmat är ju inte något speciellt att hurra över. Det blir köttbullar, spagetti, makaronilåda, ugnsfisk, soppor osv. Tyvärr har jag sällan enegi och fantasi att hitta på så mycket roligare menyer än så. Men till helgerna brukar vi satsa bättre och dessa recept kunde man ju faktisk sätta ner på bloggen också. Speciellt om det varit något gott. Ofta använder vi recept som vi googlar upp ch kanske ändrar lite eller kör som de är. Kanske man på detta sätt även kunde få några läsare som kommenterar och med vilka man får chans att byta lite ideer med.

Till lördag skall vi i allafall bjuda på SPARRISSOPPA MED PEPPARROT OCH RÄKOR och till huvudrätt KYCKLING MED GORGONZOLASÅS OCH PASTA. Till efterrätt UGNSGLASS. Det blir okej tror jag. Kan återkomma med recept om de blev gott.


Paus

Oj så länge sedan jag gjorde ett inlägg. Vet inte riktigt varför det blev så lång paus??
Allt är i allafall ok, förutom att jag idag stannat hemma från jobbet på grund av halsont och stegring. Solen skiner ute så känns trist att ligga här inne. Gissar att jag eventuellt blivit lite kall under helgen, då man jobbat i trädgården, blivit smått svettig och sedan då man pausat har man blivit lite kall...Hoppas jag är i bättre skick imorgon.
Det börjar äntligen se ut som vår här. Vi har dessutom skottat en del snö från gården samt putsat alla terasser från snö för att lite hjälpa våren på traven. Såg den första lilla narsissen sticka fram ur mullen igår. Yess! Har så väntat på att det skall börja hända något i trädgården!

Till något helt annat. Jag har tagit en navelpiercing för tre veckor sedan!. Där springer ungdomar och fixar piercings med föräldrars lov och jag frågade lov av mina döttrar...Nå på skoj då frågade jag vad dom skulle tycka om det. Min äldre dotter var inte riktigt förtjust men min yngre tyckte absolut. Helt bra har det gått. Lite rött men den har aldrig kännts dålig, varit sjuk eller så. En orsak att hålla sig i form. Tycker nämligen det ser förskräckligt ut om man är pluffsig och har en piercing i naveln. Håller igång och länkar varannan dag och det går bara bättre och bättre. Har fått mer tempo i löpningen fastän jag inte försökt öka på den. Kanske det beror på att jag blivit lite lättare (ca. 4,5 kg) och om man då sätter samma energi i stegen som tidigare så kanske det då leder till att det går lite fortare(?).
Nåja , kanske jag nu kommit igång igen med mina inlägg igen.
Ha en skön dag alla!

RSS 2.0