Sommarlovet över

Det blev visst en rejäl paus i mitt bloggande. Men har inte tänkt ge upp än...
Har haft en underbar sommar. Vi startade sommarlovet genom att åka till Gardasjön, Italien. Det var en bra start att komma bort från vardagen och faktiskt känna att det var semester. I övrigt har vi varit på landet, ute på en holme långt ute på Finskaviken. Njutit av mycket sol och värme. Till och med vattnet har varit varmt, vilket är sällsynt där ute då vi har öppna havet framför oss. Har även umgåtts med vänner, bl a våra goda grannar ätit god mat, druckit god dryck och blivit lite fetare igen...Även en liten tripp till Tallin blev av. LIVET ÄR HÄRLIGT!
Men nu började vardagen för en par veckor sedan. Det är nog skönt att få lite rutiner igen och få längta till fredagarna. Det är något speciellt med det!
Igår tände vi första brasan för hösten, ja det har ett tu tre blivit så kyligt igen, usch. Men brasa och ljus och mörkret på kvällen är mysigt. Det brukar jag sakna på sommaren. Det är bra att det finns något bra i alla årstider ändå, fastän jag nog är en sol-älskare. Sommaren är ju nog för kort i vårt land. Man borde lära sig att njuta av alla årstider och av varje dag. Dumt att alltid gå och längta till något i framtiden. Man skall leva för dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0